Västerås Rotaryklubb

Välkommen till Västerås Rotaryklubb! Efter samgåendet mellan Västerås Rotaryklubb och Västerås Västra Rotaryklubb heter den gemensamma klubben Västerås Rotaryklubb. Vi är ett riktigt Västeråsnätverk får man säga och tillsammans gör vi både roliga och nyttiga saker. En av de mest omtalade nyttiga sakerna är Rotarys världsomspännande projekt för att helt vaccinera bort polio. Där är vi med både som insamling och medlemmar i vår klubb har varit på plats och vaccinerat barn. För polio drabbar främst barn. Polioprojektet startade 80-talet och nu är vi praktiskt taget i mål. Kanske ett par år kvar. Häng med och var aktiv i något stort och historiskt samtidigt som du får äta god lunch och höra på intressanta inbjudna föredragshållare!

2022-06-16 var det presidenskifte. Leif Andersson tillträder och vi tackade Håkan Janson

2022-06-09 var det information om Polaris, President Håkan visade.

2022 06 02 berättade vår egen Anders H Pers om vad som pågår i USA

2022-05-19 Rotarian Harry Frank berättade om äldreomsorgens för- och nackdelar

Torbjörn och Daniel Kvist visade runt oss på ICA Maxi Erikslund 2022 05 12

2022 05 05 var Torbjörn Messing, från Länsstyrelsen på torsdagsmötet och pratade om Hoten mot Demokratin.

Gunnel Lundin och Helena Jerregård från MDU 2022-04-28

Sillinläggning hos Anders Ekström 2022-04-24